Behandelingen

Tijdens een behandeling lig je op de grond op een futon en een bodycushion. Het is goed om voor een behandeling geen zware maaltijden of alcohol te nemen. 

Bij een eerste behandeling wordt tijd genomen om een goed beeld van de klachten te krijgen. We zullen je klachten, je levensstijl en welke voeding je graag neemt doornemen, om zo duidelijk te krijgen waar je lichaam ondersteuning nodig heeft. Door te kijken, te luisteren en door vragen te stellen kan ik de behandeling afstemmen op jouw situatie. De meeste klachten zijn in de loop van een lange periode ontstaan en hebben daarom meerdere behandelingen nodig om te herstellen. De frequentie en hoeveelheid van de behandelingen hangt dan ook af van de aard van de klachten en conditie. 

Als er nog vragen zijn wat betreft de behandeling, kunnen deze uiteraard ook gesteld worden!  

 

Kleding

De behandeling vindt plaats over de kleding; zorg dat je losse, gemakkelijk zittende kleding draagt. 

 

Tarieven

Een behandeling duurt ongeveer een uur en kost € 65,-. De Shiatsu behandeling valt onder de Alternatieve Geneeswijze en wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering. De consulten hebben geen gevolgen voor het eigen risico.

Wanneer u iemand anders een behandeling cadeau wilt doen, dan kunnen wij ook een cadeaubon verzorgen!