Heb je behoefte aan meer ondersteuning om je fit en vitaal te voelen of wil je weten hoe het gesteld is met je gezondheid?  

Bodyscan

Onze gezondheid is het meest kostbare bezit dat we hebben en staat voor mij dan ook centraal. Ik kijk naar de mens in zijn totaliteit; waar zitten de klachten en waar kan het vandaan komen? Om vervolgens te concluderen dat het allemaal met elkaar samenhangt en dat alles in balans mag zijn voor een goed functionerend geheel.

Het bewustzijn over onze eigen gezondheid groeit en daarbij ook de gedachte dat we hiervoor zelf verantwoordelijk zijn.

De Vitalfeld Bodyscan vormt daarvoor een mooie basis en een goede ondersteuning op zowel het preventieve vlak als bij het behandelen van daadwerkelijke klachten. De Vitalfeld Bodyscan is een apparaat met een meet-, analyse en behandelsysteem van de firma Vitatec uit Zwitserland.

Dit unieke apparaat meet je lichaam door op 13 lichaamssystemen en op ruim 600 lichaamsfuncties (denk aan je hormoonsysteem, het immuunsysteem, spijsverteringssysteem, hart en bloedvatenstelsel, maar ook je energiestatus) en toont de aspecten die uit balans zijn of die aandacht vragen.

 

Hoe werkt het?

Het apparaat meet de trillingen in je lichaam van de verschillende lichaamsfuncties (alles bestaat tenslotte uit energie) met elektromagnetische velden. Dit gebeurt op een nauwkeurige, pijnloze en veilige manier. De meting wordt gedaan via twee elektroden die aangesloten zijn op je enkels en duurt ongeveer 8 minuten. Elke cel, ieder orgaan en alle andere aspecten in je lichaam hebben hun eigen reactiepatronen en na de meting kunnen op grond van deze reactiepatronen waardevolle conclusies getrokken worden. Het geeft een beeld met welke uitdagingen je lichaam geconfronteerd wordt: je organen, weefsels en cellen vitaal houden, virussen, bacteriën en ziektes buiten de deur houden, het verwerken van afvalstoffen (verzuring van je lichaam) en omgaan met verouderingsprocessen, etc.

 

 

De behandeling

Aan de hand van de verkregen informatie uit de meting kan bekeken worden waar de disbalansen vandaan komen en waardoor ze veroorzaakt worden. Zo kan de behandeling in gang gezet worden; niet alleen een stukje bewustwording van mogelijke patronen die doorbroken mogen worden, maar ook een behandeling met de Vitalfeld Bodyscan. Het apparaat geeft door middel van de elektromagnetische frequenties signalen af die ervoor zorgen dat je lichaam een zetje krijgt om haar herstellend vermogen te activeren. Verminderde lichaamsfuncties worden zo weer geactiveerd om in balans te komen.

Zo krijg je op een snelle, makkelijke en pijnloze manier inzicht in je gezondheid!

Wil je ook weten hoe het met je gaat? Maak dan een afspraak! Een meting met behandeling kost € 100,-. Deze kosten voor een  behandeling kunnen helaas niet bij de zorgverzekeraar in rekening worden gebracht.